Kempele 29.8.2015 ”Vihiluodon kala-ajot”

Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys järjesti elokuun viimeisenä viikonloppuna ajokokeet. Keskuspaikkana toimi Vihiluodon kalaravintola moottoritien varressa Tupoksessa. Tarjoilu pelasi ja koeväki kehui lohikeittoa herkulliseksi. Kokeen ylituomarina toimi Eljas Ulvinen ja sihteerin hommat hoiti Erno Niemisalo. Tulostaso oli vuoden aikaan nähden kohtalainen.

Kokeen puuhamiehinä toimi Jani Angeria, Henri Mettovaara ja Keijo Savela. Mieltä lämmitti, kun kokeelle oli paljon kysyntää ja koiria olisi tullut enemmänkin. Maastojen takia koe rajoitettiin viiteen koiraan. Koiranohjaajat kiitteli kun kokeen järjestäjät olivat hommanneet tuomarit/maastooppaat, myös maastot saivat kiitosta. Kokeessa oli erinomainen kennelhenki.
Ensi vuonna ehkä uudestaan. 🙂

Järjestäjät haluavat kiittää Tyrnävän, Oulujoen, Limingan, Kempeleen ja Temmeksen metsästysseuroja maastoista. Ilman teitä ei kokeesta tulisi mitään.

Koetta tuki/sponsoroi Suomen Visor Oy, Agrimarket Kempele, Kontiotuote Oy, Vihiluodon Kalaravintola ja Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y.

Tulokset:
1. Mettäjuntin Metku ajok1 75,13p Om. Hannu Mujunen Asikkala
2. Vipulan Iita ajok3 59,00p Om. Esa Hanhela Oulu
3. Kanuunan Nestori ajok3 53,25p Om. Juhani Kajala Orimattila
4. Taika ajok0 4p Om. Juha Luokkala Tyrnävä
5. Marjaliisa luopui Om. Henri Mettovaara Tupos

Tuomarareiden ja toimikunnan kesken järjestettiin arpajaiset. Voittajat olivat Seppo Helin ja Erno Niemisalo.

DSCN2094

Kuvassa voittaja koira Mettäjuntin Metku, omistaja Hannu Mujunen ja ylituomari Eljas Ulvinen

DSCN2092

 

Kuvassa kokeen kolme parasta

 

Vastaa