Erätukku Open kilpailun kuvia ja tulokset

Ensimmäinen Erätukku open ampumakilpailu pidettiin kempeleen ampumaradalla 28.5.2016. Järjestelyistä vastasi yhdessä Erätukku ja Kempeleen metsästysseura.

Kilpailu käytiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Paremmuutta ratkottiin metsästys trapissa kolmessa sarjassa. Kisat aloitti ikämiesten sarja.

Miehet +65 sarjassa näytettiin mallia nuoremmille

Miehet +65 sarjassa näytettiin mallia nuoremmille

Ikämiesten jälkeen radalle asteli miesten yleisen sarjan ampujat. Alkusarjat ammuttiin neljässä erässä. Yleisen sarjan mukana oli myös Veikka Ylilauri, nuorten sarjan ainoa edustaja. Hienosti nuori mies ampui vanhempien seassa ja jätti taakseen kokeneempiakin ampujia.

Sihteeri näyttää miten kiekkoja säretään

Sihteeri näyttää miten kiekkoja säretään

Alkusarjojen tulosten perustella finaaliin valittiin viisi parasta. Taistelu finaalipaikoista oli tiukkaa ja viimeisestä finaali paikasta käytiin viiden kiekon karsinta Uusitalon ja Kraffin välillä.

Finalistit valmiina koitokseen

Finalistit valmiina koitokseen

Finaalisarjassa taistelu oli jälleen tiukkaa. Matti Siltavirta ja Jari uusitalo ampuivat tasatuloksen. Voittaja ratkottiin heidän kesken ampumalla viiden kiekon kierros. Lopulta Uusitalo vei voiton.

Tulokset:

M +65 voittajat

M +65 voittajat

Miehet +65

  1. Siltavirta Yrjö
  2. Moilanen Martti
  3. Kiviniemi Jorma
M yleinen voittajakolmikko

M yleinen voittajakolmikko

Miehet yleinen

  1. Uusitalo Jari
  2. Siltavirta Matti
  3. Pirttikoski Jaakko
Veikkka Ylilauri

Veikkka Ylilauri

Nuoret

  1. Ylilauri Veikka

Palkinnot tarjosi Erätukku. Kuvassa Markus Reinikainen erätukusta onnittelee voittajia.

Kauriskokous 14.10.2015!

Kauriskokous 14.10.2015 klo 18:00 Kunnantalolla valtuustosalissa. Tule paikalle ilmoittautumaan kaurisporukkaan tai ilmoittaudu valtakirjalla. Valitaan porukalle vetäjät ja käydään läpi muut jahtiin liittyvät asiat.

Kempele 29.8.2015 ”Vihiluodon kala-ajot”

Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys järjesti elokuun viimeisenä viikonloppuna ajokokeet. Keskuspaikkana toimi Vihiluodon kalaravintola moottoritien varressa Tupoksessa. Tarjoilu pelasi ja koeväki kehui lohikeittoa herkulliseksi. Kokeen ylituomarina toimi Eljas Ulvinen ja sihteerin hommat hoiti Erno Niemisalo. Tulostaso oli vuoden aikaan nähden kohtalainen.

Kokeen puuhamiehinä toimi Jani Angeria, Henri Mettovaara ja Keijo Savela. Mieltä lämmitti, kun kokeelle oli paljon kysyntää ja koiria olisi tullut enemmänkin. Maastojen takia koe rajoitettiin viiteen koiraan. Koiranohjaajat kiitteli kun kokeen järjestäjät olivat hommanneet tuomarit/maastooppaat, myös maastot saivat kiitosta. Kokeessa oli erinomainen kennelhenki.
Ensi vuonna ehkä uudestaan. 🙂

Järjestäjät haluavat kiittää Tyrnävän, Oulujoen, Limingan, Kempeleen ja Temmeksen metsästysseuroja maastoista. Ilman teitä ei kokeesta tulisi mitään.

Koetta tuki/sponsoroi Suomen Visor Oy, Agrimarket Kempele, Kontiotuote Oy, Vihiluodon Kalaravintola ja Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y.

Tulokset:
1. Mettäjuntin Metku ajok1 75,13p Om. Hannu Mujunen Asikkala
2. Vipulan Iita ajok3 59,00p Om. Esa Hanhela Oulu
3. Kanuunan Nestori ajok3 53,25p Om. Juhani Kajala Orimattila
4. Taika ajok0 4p Om. Juha Luokkala Tyrnävä
5. Marjaliisa luopui Om. Henri Mettovaara Tupos

Tuomarareiden ja toimikunnan kesken järjestettiin arpajaiset. Voittajat olivat Seppo Helin ja Erno Niemisalo.

DSCN2094

Kuvassa voittaja koira Mettäjuntin Metku, omistaja Hannu Mujunen ja ylituomari Eljas Ulvinen

DSCN2092

 

Kuvassa kokeen kolme parasta

 

Aitojen teko rantaan on alkanu

Lahella tapahtuu. Siellä on tampattu aitalinjoja ja tehty alkuraivauksia. Seuraavaksi tekevät aidat. Lehmät tulee tällä tai ensiviikolla.

Tietoa ja ohjeistusta metsästäjille tulee myöhemmin lisää.