Jäsenyys

Tärkeää tietoa nykyisille ja uusille jäsenille

Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistyksellä on tällä hetkellä noin 1100 jäsentä. Uusia jäseniä otetaan mukaan mielellään ja nuorten jäseneksi pääsemistä on viime vuosina helpotettu entisestään.

Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi yhdistykseen?

Voit hakea Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistyksen jäseneksi, mikäli olet asunut Kempeleessä vähintään vuoden tai omistat maata vähintään 4 hehtaaria Kempeleen kunnan alueella ja vuokraat ne yhdistykselle metsästyskäyttöön. Uudet jäsenet hyväksytään johtokunnan kokouksessa. Tällä hetkellä liittymismaksu on 80 €, alle 18-vuotiailta liittymismaksua ei peritä. Jäsenanomuksen liitteeksi vaaditaan virkatodistus, mistä ilmenee paikkakunnalle muuttopäivä.

Jäsenen velvollisuudet
Jäseneksi hyväksytyn tulee noudattaa voimassa olevia lakeja ja asetuksia, yhdistyksen sääntöjä sekä yhdistyksen kokouksen päätöksiä. Rikkomisesta tai jäsenmaksun suorittamatta jättämisestä voidaan jäsen erottaa.

Yhdistyksen asiakirjat jäsenille
Voit ladata katsottavaksi seuraavat asiakirjat: Yhdistyksen säännöt, Hirvisääntö,
Pöytäkirja vuosikokous/kesäkokous 2020

Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistys - Jäsenyys

Täytettävä jäsenanomus

Täytä sähköinen jäsenanomus

Anon Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y:n jäsenyyttä. Liittyessäni yhdistyksen jäseneksi pyrin edesauttamaan yhdistyksen metsästysalueiden hankintaa ja sitoudun noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä.

Jäsenyyden koeaika on kaksi vuotta, jonka aikana johtokunnalla on oikeus päättää jäsenyyden lakkaamisestam kuultuaan ensin jäsenen selvityksen erottamiseen aiheuttavasta asiasta.

Tulostettava jäsenanomus

Lataa tulostettava jäsenanomus

Lataa jäsenanomuksen paperinen versio tästä ja lähetä se liitteineen osoitteeseen:

Kempeleen metsästys- ja kennelyhdistys
Ollilantie 64, 90440 Kempele